Menu
A+ A A-

Grunden till eliving.se

Grunden till företaget eliving.se började redan 2006. Flera entreprenörer i grund och botten skapade ett koncept och en vision att förändra framtiden. Visionen att skapa något unikt, ett företag som inte gick i andras spår utan som tog nya vägar, entreprenörerna vill ta vara på uttrycket "Funky business" som myntats av Kjell A Nordström.

Genom en ny modell för att sälja produkter på internet vill de fokusera på enkla och eleganta lösningar som många teknikprodukter hade. Produkterna skulle göra vardagen enklare, smartare och bekvämare. ”Världen förändras och vi med den”, var drivkraften hos dessa pionjärer.

De lösningar de sökte fanns inte alltid på marknaden därför var en stark utvecklingsavdelning en stor prioritet i företaget. Produkter som präglas av enkelhet, elegans och gav en smak av framtiden söktes. Målet var att den framtid som skapades skulle vara tillgänglig för alla, en vision som de ville dela med så många som möjligt!

Under åren samlade de på sig medarbetare som alla brann för att förverkliga visionen och som tänkte utanför boxen. För att göra affärer som marknaden krävde, så såg de att kunderna hade makten och ansvaret låg helt och hållet på hur flexibel och kreativ företagandet var. De inspirerades av enkla helhetslösningar, som var enkla att sätta ihop och installera själv, det var framtiden. Välkommen till framtiden, eliving.se och ett enklare liv.

eliving.se - Make living easy!

2011 - eliving.se tar nya steg i företagsutvecklingen

Året 2011 tar eliving.se nya steg i företagsutvecklingen. Aktiebolaget Eliving AB bildas för att ta utvecklingen vidare. Ägarstruktur i familjeform. Nysatsning med ny webbutik tar fart. Marknaden är fortfarande ung och många av kunderna till eliving.se är pionjärer inom området Smarta Hem.

Flera sammarbeten med olika organisationer inom tillverkare och tjänster knyts.

Fortfarande kvarstår, eliving.se - Make living easy!

2015 – en ny era inom eliving.se

Marknaden har i mångt och hitintills varit förhållandevis omogen iförhållande till Smarta Hem. Nu börjar detaljhandeln vakna för Smarta Hem och M2M (Machine to machine)tar fart hos tillverkarna av olika produkter. Eliving.se nysatsar med ny ägarskap och struktur. Ny hemsida lanseras och nya kompetenser tillförs bolaget. Även nya kategorier av produkter som solpanel och elfordon ser framtiden i eliving.se. Ny organisation inom eliving.se bildas, syster firman exjoy.se.

Framtiden – make living easy

Eliving.se ska bli det naturliga valet för Smarta Hem. I en värld där tid tycks vara en bristvara så möjliggör smarta lösningar i hemmet att livet kan bli lite enklare. Vi ska fortsätta utveckla fler smarta funktioner och tjänster som förenklar vardagen.

eliving.se - Make living easy!

Medarbetare

VD och affärsutveckling, Lars-Eric Persson 026-141770
Produkt och inköp, Jesper Jansson 026-141770
Ekonomi, Lotta Olsson 026-141770

Tveka inte att kontakta någon av oss om du har några som helst frågor eller synpunkter.Antingen genom kontaktformuläret eller genom att sätta @eliving.se bakom respektive persons förnamn.

Företagsuppgifter

Företagsuppgifter:
Eliving AB
Box 975
80133 GÄVLE

Besöksadress: Nobelvägen 2

fri frakt

Support

sale

Handla hos oss

Guider från oss

Kontakt till oss