Menu
A+ A A-
zwaveplus

POPP - Flow stop gas / vatten

Tillverkare Popp E-post
Rabatt
1.199,00 kr

Beskrivning

Denna enhet är en motordriven ventilavstängning.

Överfyllda badkar, läckande tvättmaskiner eller defekter på gas- och vattenledningar - skador kan uppstå nästan var som helst och orsaka enorma kostnader. POPP Flow Stop avstängning kan förhindra detta - tack vare Z-Wave.

Flow Stop är en motordriven avstängnings styrenhet för automatisk flödesstopp av gas- och vattenledningar. Den är utrustad med Z-Wave-teknik. Detta innebär att den är särskilt lämplig för användning i smarta hem.

Även installationen är en barnlek. POPP Flow Stop levereras helt inklusive ventilstyrning / motor, strömförsörjning, montering och snabbstarts guide och är lätt att montera på befintliga kulventiler. På så sätt är alla vanliga rör standarder, inklusive ½ "och ¾", är möjliga. Inga ledningar måste demonteras eller tömmas på vatten. På så sätt tar installationen normalt i 5-10 minuter.

Popp Flow Stop stödjer säker kommunikation (Security Command klass) inom en Z-Wave-nätverk och kommer med en ny och förbättrad version av fast programvara.

Följande ändringar gäller:

Meddelande till flödesstoppet är nu säkrad med kryptering. Detta innebär inte bara att du skyddar enheten mot inbrottstjuvar som vill göra skada il hemmet (t ex avloppsvatten genom att öppna ventilen till bevattningssystem). Det är också skyddar bättre mot störning av kommunikationslänken.
Konfiguration av lokala LED: Användaren kan nu bestämma om den blå lysdioden ska ange öppet eller slutet tillstånd
Frivillig rapport av tillståndsändring till kontrollenheten.
En andra kommunikationskanal för att rapportera manuell manövrering av anordningen. Här kan upp till 5 andra enheter drivas oberoende av regulatorn.
Fjärrstyrning av anordningen kan begränsas till "nej", "bara öppna" eller "bara stänga" för att ytterligare skydda mot fel.
Alla dessa säkerhetsfunktioner är endast tillgängliga med Popp Flow Stop! Jämförbara enheter stöder inte dessa funktioner.

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.

fri frakt

Support

sale

Handla hos oss

Guider från oss

Kontakt till oss